One
thing leads to another. Og alt det lækre græskar skal jo bruges.
- 3 æg
- 100 g (rør)sukker
- 50 g honning (jeg brugte alm dansk blomsterhonning)
- 1 hel stang vanilje el 1 tsk vaniljesukker
- ca.400 g græskar
- 150 g fromage frais
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. kanel
- 1 knsp. havsalt
Lav græskarmosen på samme måde som når du laver suppen - kog græskarkødet mørt - det tager ca. 20 minutter. Afkøl dem, og mos dem med en
gaffel.
Pisk æggene grundigt med rørsukker, akaciehonning og vaniljekorn fra vaniljestangen.
Bland græskarmos, fromage frais og krydderier i æggemassen, og hæld
fyldet over i tærtebunden. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Tærten er god til tilbehør.
Jeg blandede fromage frais og vaniljesukker. Flødeskum eller en god vaniljeis er sandsynligvis heller ikke af vejen.
Tærten er i den søde ende, da selve græskarkødet også er sødligt. Bager jeg denne igen, skruer jeg ned for sukkeret. Så er du advaret.
Ps. Ligger du ikke inde med kardemomme, men i stedet allehånde så bruger du
selvfølgelig bare det.
Jeg blandede fromage frais og vaniljesukker. Flødeskum eller en god vaniljeis er sandsynligvis heller ikke af vejen.
Tærten er i den søde ende, da selve græskarkødet også er sødligt. Bager jeg denne igen, skruer jeg ned for sukkeret. Så er du advaret.
Ps. Ligger du ikke inde med kardemomme, men i stedet allehånde så bruger du
selvfølgelig bare det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar