torsdag den 25. oktober 2012

Vejen til Skipper skræks hjerte - spinattærte




Spinat er sundt og ost smager godt. 



Fyld:





  • 100 g pinjekerner
  • 5 æg 
  • 300 g feta
  • Krydderier: 1 tsk tørret oregano, drys salt/peber, drys paprika
  • Skræl fra en øko-citron
  • 400 g spinat (frisk eller frossen)


Inden du begynder: 

Anvender du frisk spinat så steg det i 10 min på en pande i lidt olivenolie indtil det mister sprødheden og bliver blødt.

Bruger du frossen spinat som mig så damp eller kog dem i 10 min i en lille gryde. 400g er ca. en halv pose frossen spinat. Det er godt og billigt.

Slå de 5 æg ud i en skål og smuldr fetaosten i.

Tilsæt krydderierne inklusiv citronskallen og 1 spsk olivenolie.


Rør pinjekernerne I, når de er gyldne.



Er du i det bekvemmelige hjørne og har købt en færdiglavet tærtedej så placer denne over dit tærtefad, hæld tærtefyldet i og bag tærten ved 200 grader i 30-35 min. 




Hvornår er den færdig?Skorpen skal være gyldenbrun og tærtefyldet fast at røre ved (lidt ligesom en omelet).



Tag den ud og nyd den. Det er stort set hjemmebag.

Uh! Tærten kan snildt spises med nogle af de andre opskrifter her på siden! Go lemon og nyd den varme tærte med sprøde citrondeller.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar