Spinat er sundt og ost smager godt.
Fyld:
- 100 g pinjekerner
- 5 æg
- 300 g feta
- Krydderier: 1 tsk tørret oregano, drys salt/peber, drys paprika
- Skræl fra en øko-citron
- 400 g spinat (frisk eller frossen)
Inden du begynder:
Anvender du frisk spinat så steg det i 10 min på en pande i lidt olivenolie indtil det mister sprødheden og bliver blødt.
Bruger du frossen spinat som mig så damp eller kog dem i 10 min i en lille gryde. 400g er ca. en halv pose frossen spinat. Det er godt og billigt.
Slå de 5 æg ud i en skål og smuldr fetaosten i.
Tilsæt krydderierne inklusiv citronskallen og 1 spsk olivenolie.
Rør pinjekernerne I,
når de er gyldne.
Er du i det bekvemmelige hjørne og har købt en færdiglavet tærtedej så placer denne over dit tærtefad, hæld tærtefyldet i og bag tærten ved 200 grader i 30-35 min.
Hvornår er den færdig?Skorpen skal være gyldenbrun og tærtefyldet fast at røre ved (lidt ligesom en omelet).
Tag den ud og nyd den. Det er stort set hjemmebag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar