Hvad skal jeg lede efter i skabet?
- 115 g smør
- 150 g sukker
- 115 g chokolade (din ynglings- jeg brugte 70% mørk)
- 2 hele æg
- 70 g mel
- 20 g kakao
- 100 g nødder
Hvad gør jeg så?
Tilsæt cirka 1/3 af chokoladen og lad det smelte.
Pisk de to æg i. NB: Pas på at smørsukkermassen ikke er for varm.
Tilsæt herefter resten af chokoladen indtil massen er tyk, lækker og lind.
Si kakao og mel lidt efter lidt og rør massen sammen.
Tilsæt nødderne til blandingen (som nu er en dej) og hæld denne i en smurt form beklædt med bagepapir.
Bages i en 180 grader varm ovn i 25 – 30 minutter.
Denne opskrift er lavet i en rund siliconeform ca. 20cm i diameter, og gav ca.8stk.
Hvornår er de egentlig færdige? Glem alt om at stikke en tandstik i eller en finger i vejret.
Tip: Kanterne skal være lidt mørke/brændte og den blanke overflade krakeleret. Sådan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar